Tillbaks till verkligheten

                                                         Kommentarer (1) 2012-04-05 @ 12:28:17 / Djur

På bild: Sötaste och gossigaste katten Maja som var en av de hundratals djur vi träffade när vi var på utflykt med tyskarna hos mammas kusin Marie, som har en egen bondgård med lamm, hund mm. 

Tjeina. Nu kan jag återgå till mitt vanliga liv igen, för nu är vårt tyska besök på vägen hem. De bestämde sig för att stanna en natt till hos oss så har inte kunnat göra några inlägg, kolla twitter eller facebook. Men det var helt okej faktiskt, skönt att slippa datorn för en dag tycker jag. Vi har varit på upptäcktsfärd i hela södra Sverige känns det som haha. Jag, mamma, Erik och den tyska familjen var hela gårdagen i Mellbystrand, Båstad och Hovs Hallar. Trevligt, trevligt! Och på kvällen åt vi godsaker och pratade engelska/tyska i flera timmar. Många intressanta historier som man fick höra måste jag säga!

Men nu väntar en hel del plugg som jag har skjutit upp mestadels av denna vecka.. tyvärr, men c'est la vie. Imorgonkväll blir det i alla fall myskväll med mina fina vänner hos Johanna, vilket jag verkligen ser fram emot! Så idag blir det slappe/plugg-dag haha. Ha det bra!

Kommentarer
Postat av: CJ   

Tusen tack! Och vilken fantastisk header du har!

   2012-04-05 / 23:47:59
   URL: http://cjs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback