Tonight, we are young

                                                         Kommentarer (0) 2012-04-29 @ 14:16:56 / Dagbok

Bildkälla

Gårkvällen var grym! Härligt folk, cool ljussättning och sjukt bra musik. Hela kvällen blev
ganska lyckad faktiskt. Har dock inga bilder från igår (för min mobil är sämst.
Är det bara jag som inte äger en sån där mega-hightec mobil nu eller?) så letade upp några 
från Weheartit som jag tyckte passade bra ihop med ämnet hehe. Det får la funka!

Ikväll, gott folk, så kommer Anna hit och vi ska kolla film och vräka i oss chips (fick värsta suget efter
chips imorse.. vet inte varför haha..). Efter gårdagens bravader så tycker jag att vi förtjänar en chillkväll!
Och dessutom får vi vara uppe hur länge vi vill, för imorgon så är vi ledigaaaa! AAAW YEEAAAH.
Hare' gött, poss


Dramatisk himmel

                                                         Kommentarer (3) 2012-04-27 @ 21:38:58 / Natur

Kamera:
Sony a300 | Redigerad i: Adobe Photoshop 7.0

Åååh vilken härlig daaaag! Solen och värmen är tillbaks efter en vecka full av vind, regn och rusk. Jag är glad och lycklig men också otroligt trött. Har varit en lång dag i skolan och en lång eftermiddag i stan med Anna och Kajsa. Hittade världens finaste blus/linne på BikBok som bara ska bli min! 199 kronor, vilket kap! Annars händer det inte så mycket i mitt liv just nu. Ska kolla på New Girl på fyran som faktiskt började för 7 minuter sedan (ehe..). Efter det ska jag sova gott i min gossesäng och tagga inför morgondagens äventyr. Dessutom är det långhelg! Är ledig lördag, söndag, måndag och tisdag. A-a-awesome or whut?

So long, farewell, auf wiedersehen, goodbye!

Time is only an illusion

                                                         Kommentarer (5) 2012-04-26 @ 21:34:42 / Föremål


Kamera: Sony a300 | Klockan är köpt i London, England.

Alla svenska nationella prov är äntligen avklarade. Failade dock lite på uppsatsen idag.. fick "eliminera" en hel sida för att jag skrev för mycket (händer nästan alltid). Det är nog dags för mig att lära mig begränsa mitt skrivande tycker jag. Men hur som helst, imorgon är det äntligen fredag och därefter helg! Taggar som satan inför lördag då en kompis i klassen och en kompis till henne ska ha lokalfest i Oskarsström. Kommer bli kuel, känner jag på mig. Nu ska jag i alla fall sova! Sov gott finisar

Ni har väl inte glömt att jag finns på Instagram just nu? Följ mig; sarayaoo

Old summer favourite

                                                         Kommentarer (2) 2012-04-25 @ 18:37:10 / Natur

If I keep a green bough in my heart, then the singing bird will come..

Instagram

                                                         Kommentarer (2) 2012-04-24 @ 20:19:10 / Allmänt

Sök - sarayaoo - så hittar ni mig på Instagram!
(bilderna är mycket finare där btw.. och jag har många fler hihi)


Braid of hair

                                                         Kommentarer (2) 2012-04-22 @ 19:28:44 / Självporträtt



Hunnit med.. ingenting idag. Eller jo, har gjort redovisningen helt klar tills imorgon och firat mina syskon med hela tjocka släkten. Har flängt runt med kameran framför ansiktet och fotat reportagebilderna som ska vara klara till fotolektionen på torsdag, men hade verkligen ingen ork att lägga upp alla bilder här. De får ni kanske se en annan dag, när jag har ork haha. Istället får ni se en fläta på mig som är gjord av min systeryster (hon tvingade mig att skriva att det var hon som gjorde den hehe)! Annars då? Ska plugga.. yaay. Ni vet, har man 6 nationella prov så har man.

Tjoflöjt!

I swear we're gonna' get there..

                                                         Kommentarer (0) 2012-04-21 @ 20:00:12 / Dagbok


Gåkvällen var kul osv. haha. Kunde ju klart vart bättre, men det hela förstördes lite när alla var så otroligt jobbiga på Madison. Visst, lite knuffande och puffande får man la ta, men att folk beter sig som mongon kan man inte riktigt förbise precis. Musiken var inte heller så bra, tyvärr. Dålig i början, men bättre i slutet! Dock var det redigt kul att få träffa och dansa med vänner som man inte sett på länge! Och att få släppa tanken på att en hel del plugg ska vara klart till de kommande veckorna och att vi har 5, 6 prov nästa vecka var skönt (som fan! haha). Behövde släppa loss lite heuheu.

Kom hem halv 3 inatt, tog en banan och somnade inte förrän kl. 3 sedan, så nu är jag riktigt trött. Dock vaknade jag ju halv 1 i eftermiddags.. men strunt samma, är ändå trött. Så ikväll blir det chill - och myskväll med syskonen. Imorgon väntar födelsedagsfirande hela dagen, så är ganska glad över att jag hann klart med min muntliga svenska-redovisning som vi ska framföra på måndag.. men vi hörs!

Älskade fredag..

                                                         Kommentarer (0) 2012-04-20 @ 17:47:21 / Natur

Kamera: Sony a300

Helgen är äntligen här och denna fredagkväll tänker jag dansa rumpan av mig på Madison med fina vänner! Är fortfarande lite trött efter Sthlm-resan, men ska nog kunna klara av en kväll i dimman med (förhoppningsvis) grym partymusik. Får la packa mina väskor nu, för om en timme tar jag bussen till Mollie och förfestar lite innan vi drar vidare. Ha det fint, puss!

I'm back!

                                                         Kommentarer (0) 2012-04-19 @ 20:27:25 / Dagbok

Har inga nya egobilder för tillfället så här kommer mina fötter istället!

Hemma från vår "underbara" huvudstad. Förra gången var jag var där så befann vi oss på Östermalm, denna gången på Södermalm. Definitivt en skillnad må jag säga. Hemlösa och tiggare på cirkus varje gata och hotellet vi spenderade natten på var lite slabbigt och alla på hela hotellet delade på en gemensam toalett.. fint, eller hur? Men ja, jag ska inte klaga! JAG FICK JU SE MICHAEL BUBBLÉ! Shitshitshit, så otroligt bra han var! Och rolig! Han toppade verkligen alla mina förväntningar. Och förbandet, som var en acapellagrupp på 7 pers från New York, var grymt bra de med. Både förbandet och Michael fick stående ovationer! Najsbajs var det allt!

Nu skäller mina päron på mig, så bäst att jag drar mig ifrån datorn ett tag. Vi hörs! Kram

Vid Lagan

                                                         Kommentarer (2) 2012-04-17 @ 17:33:14 / Natur




Kamera: Sony a300 | Plats: Lagan

Jesus amalia! Har inte gjort ett inlägg på två dagar! Det här händer inte ofta kan jag säga haha. Men ja, sorry för dålig uppdatering. Hur som helst, igårkväll tog jag och Anna en fotorunda vid Lagan (fin flod eller hur? hihi) och gav oss sedan av mot stan och spenderade våra 16 små enkronor på två yummiga chokladdonuts. Totally worth it! Har bara ätit två donuts i hela mitt liv så det var klart värt att spendera mina sista småmynt på en tredje! Bilderna som jag tog i Laholms finfina stad och på min finfina vän (Anna då) kommer upp på fredag för imorgon drar jag till Stockholm! AAAW YEAH! Kan känna er avundsjuka ända hit tss..

Idag fyller min lillebrur tonåring (GRATTIS ERKIPERKI) , så nu ska det firas! Flygande Jakob kommer snart flyga in i min mun hihi mumma. Ha det gött, så hörs vi på fredag igen! poss

Green as grass

                                                         Kommentarer (0) 2012-04-14 @ 17:06:10 / Natur


Kamera: Sony a300 | På bild: Gräs.. haha

Mmm, hemma efter en otroligt skön och välbehövlig springtur i det finfina vädret. Det går bra nu kompisar! Nu ska jag göra mig iordning, äta tacos och sedan dra mig vidare till kvällens festligheter! Min far har dessutom köpt hårfärg till mig (efter att jag hade sagt åt honom då! Det var ju inte så att han ville att jag skulle färga håret så han köpte färg frivilligt haha) så hade tänkt färga det imorgon. Resultat kanske kommer, så stay tuned!

Några låttips ur musikarkivet:
Nicki Minaj – Va Va Voom | Bombay Bicycle Club – How Can You Swallow So Much Sleep | Fanfarlo – The Walls Are Coming Down | Urban Cone – We Should Go To France | Dada Life – Kick Out The Epic Motherf**ker - Radio Edit | Dry the River – Shield Your Eyes | Sean Paul – She Doesn't Mind

Stay my baby aaaahaaaahaaaaahaaa

                                                         Kommentarer (1) 2012-04-13 @ 18:35:57 / Skolan
Jag och Bananen sitter just nu i vår skolas fotosal och lyssnar på gamla Amy Diamond låtar! Galet att jag fortfarande kan alla utantill.. känns lite fel på något sätt, är ju ändå 16 år haha. Snart drar vi på konseeeert! BAJ!

Singing; ain't this life so sweet

                                                         Kommentarer (3) 2012-04-12 @ 20:47:52 / Natur

Kamera: Sony a300

Okej.. här kommer dagens i-landsproblem. Jag har hittat ett par ursnygga jeans på Gina Tricot för 399 kr och jag ska köpa dom imorgon, men problemet är; vilken färg?! Militärgröna eller beiga?! Wää, behöver verkligen hjälp!

Men över till något helt annat! Skickade in min jobbansökan till folket på Siesta, så får hoppas att jag får jobbet så jag kan dra till festivalen i maj/juni. Hade varit sjukt awesome i så fall! Massa bra artister kommer, som t.ex. Kapten Röd, Timbuktu, Den Svenska Björnstammen, Urban Cone och The Hives, så jag måste verkligen dit! Jag får se om jag kommer iväg eller inte, återkommer om det senare hihi.

Imorgon är det äntligen fredag! Dagen börjar först med skola (såklart), och på eftermiddagen sedan drar jag in till stan med en freund och köper mina älskade jeans (som jag nämnde där uppe, och som jag fortfarande behöver hjälp med när det gäller färgen!!) och vid 7-tiden drar vi på 3:ornas musikuppvisning på vårt gymnasium. Hej & hoj!

Tears are the summer showers to the soul

                                                         Kommentarer (3) 2012-04-11 @ 19:55:22 / Porträtt

Fotograf: Jag | Modell: Emilia Andersson | Kamera: Sony a300 | Från sommaren 2011

Taggar satan nu! Nästa vecka åker jag och 3 femteedelar av familjen till Stockholm och går på konsert där Michael Bubblé är artisten (han är griiiem), i slutet av maj och början av juni drar (kanske) jag och tre vänner till Siesta i Hässleholm och i sommar ska jag starta eget företag! Jag har en stor känsla av att sommaren 2012 kommer bli awesome. Nu fattas bara solen och sen kan sommarkänslorna komma tycker jag!

Ska ni göra något roligt i sommar?

Stones

                                                         Kommentarer (4) 2012-04-10 @ 20:56:44 / Natur


Kamera: Sony a300 | Plats: Malenstranden, Båstad

Har märkt att min blogg ser feteful ut när man går in på den genom bloglovin. Skuggan är väck, menyn ser helt fucked up ut och allting är så.. tjockt (?). Nä fy. Nu ska jag gå och gräva ner mig i sängen och stanna där under natten, fast när Desperate Housewives är slut såklart.

Men går ni in på min blogg vanligtvis (och inte genom bloglovin), då ser den väl helt okej ut? Skuggan är där och sånt? Hoppas jag, annars vet jag inte vad jag ska ta mig till *förtvivlad*

Normal konversation

                                                         Kommentarer (3) 2012-04-10 @ 10:12:45 / Skolan
Från vänster:
Kajsa: Hur lång lunch har vi idag?
Anna: Jättelåååång
Sara: Mmm fisk, det smakar pizza...<3


För er som vill veta liksom..

                                                         Kommentarer (3) 2012-04-09 @ 15:41:48 / Självporträtt

Här kommer lite inside facts om MIG

1. Jag är kort. Eller ja, jag tycker att jag är kort. Eller det kanske bara är dem i min omgivning som är ovanligt långa. Hmm..
2. Jag spottar som en sjöman. Haha, jag vet, ni behöver inte säga det. Jöök.
3. Jag är lat. Kan ligga i soffan en hel dag och bara kolla på tv.
4. Jag absolut älskar indiemusik (ni vet artister med långt skägg och fula kläder som sjunger annorlunda och spelar långa gitarrsolon). Love it. Mina favoriter är banden Fleet Foxes, Dry The River och Radical Face. Men jag lyssnar ju inte bara på sån musik, hallao? Ibland händer det att kanske The Fray (kärlek till det bandet alltså), David Guetta, Chris Brown och kanske till och med Justin Bieber dyker upp i högtalarna. Haha nää, men jag älskar all musik (om artisten har en bra röst då vill säga).
5. Jag slösar pengar som en.. ja, Gud vet vad! Förra månaden fick jag leva på 150 kronor de sista tre veckorna för att jag hade shoppat upp resten av mitt studiebidrag :{
6. Jag hatar, alltså verkligen hatar lukten av cigaretter. Oftast brukar jag visa det genom att hosta rökarna rakt upp i ansiktet (haha okej, kanske inte bokstavligt talat, men på ett ungefär).
7. Jag ogillar fulla bussar, när man då alltid får stå upp eller sätta sig bredvid nån random snubbe som luktar svett, rök eller något annat uschigt. Jag föredrar hellre en buss som man får plats i hehe.
8. Som ni nog har märkt så skriver jag väldigt mycket (nästan för mycket). Får jag ett prov och ska svara på en fråga som kräver ett kort svar så skriver jag alltid mer än man behöver. Mina lärare säger alltid till mig att de är intresserade i vad jag har att skriva men att det ibland kan bli lite för mycket. My bad, haha.
9. Ibland föredrar jag faktiskt vintern över sommaren ("OJ vad många haters jag fick nu" haha). Varför är för att jag får små röda prickar på överarmarna när det är varmt så jag är "rädd" för att gå i T-shirts. Weird? Yes.
10. En konstig sak med mig är att jag kan sjunga inför främlingar men inte för min egen familj. Vet faktiskt inte varför det är så.. haha. Så därför blir jag alltid skitglad när min familj är borta och jag är ensam hemma, för då kan jag sjunga så mycket jag vill utan att någon hör!

Hoppas ni pallade läsa allt! Ciao!

Söndagsfika i solen

                                                         Kommentarer (12) 2012-04-08 @ 16:34:21 / Dagbok



Kamera: Sony a300 | Plats: Vår altan

Älskar verkligen detta vädret. Man blir så lycklig! Solen har faktiskt lyckats hålla sig framme nästan hela påsklovet och plusgraderna har bara ökat och ökat. Och att jag har så otroligt fina vänner är ingenting jag kan klaga på precis. Lovet har varit över alla mina förväntningar, yeppyepp. Men det är inte slut ännu, ikväll beger vi oss till familjen Karlsson för lite god mat från grillen och härligt sällskap. Nu får vi bara hoppas på att solen håller sig framme några timmar till!

Hur har er påsk varit?

Wää..

                                                         Kommentarer (7) 2012-04-08 @ 01:00:20 / Allmänt


Att vara hemma själv må vara typ asgrymt och så, men inte när man är hemma själv i ett megastort
hus mitt i natten och är skittrött men är för jävla feg för att kunna gå upp på övervåningen..


Påskafton

                                                         Kommentarer (2) 2012-04-07 @ 12:24:15 / Natur


Kamera: Sony a300 | Plats: Mellbystrand

Vill bara tacka mina fina, fina vänner för gårkvällen! Det var bäst! Måste ha varit 3, 4 år sedan jag såg Titanic sist, och jag gråter lika mycket varje gång jag ser den haha. Tack för ännu en grym långfredag, ni är bäst.

Idag är det plugg som gäller. Och då menar jag det verkligen. Har skjutit upp detta eviga pluggande för långt nu och snart är lovet slut. Plugg nu och påskaftonsfirande med grymma tjejer hos mig ikväll!

GLAD PÅSK ALLA KYCKLINGAR!

Djuren på gården

                                                         Kommentarer (4) 2012-04-06 @ 12:52:20 / Djur


Det var också några dagisbarn som var på besök, så tog en bild på en söt liten rosa tjej haha



Kamera: Sony a300 | Plats: Mammas kusins bondgård

Kan inte säga att jag har bildbrist (för det har jag verkligen inte höhö) men jag har redan visat de flesta jag har tagit. Så lägger istället upp bilder från utflykten med tyskarna till Maries gård. De flesta vet nog redan detta men det är sjukt svårt att fotografera djur!! Dom kan ju aldrig vara stilla, så det är nästan omöjligt att få rätt fokus osv. Men jag tycker bilderna ovanför blev helt okej faktiskt!

Just nu sitter jag på mitt, fortfarande, iskalla rum med pappas 80-talsjacka. Han hittade den i sin garderob, jag provade den och den ser faktiskt inte så dum ut! Visst, lite tjock ser man la ut haha, men annars är den riktigt cool. 80-tals modet är ju inne igen nu; de stora jeansjackorna, högmidjebyxorna, korta linnena osv. Så nu kan jag gå runt och skryta om att jag har en äkta jeansjacka från 80-talet ;) haha.

En sista grej: Filmen Hachiko går på på tv klockan 5, och jag rekommenderar er verkligen att kolla! Gråter som en liten flicka när jag ser den! Älskar hundar, och den hunden är nog den sötaste jag någonsin sett.

Ändringar i designen!

                                                         Kommentarer (2) 2012-04-05 @ 23:11:28 / Allmänt

Klicka på f5 om inte sidan uppdateras

Puuh, det tog lång tid. Tre timmar senare och jag är äntligen klar med ändringarna i designen.
Det långa arbetet har dock resulterat i en musarm, ett iskallt rum (tänkte inte på att elementet var av..)
och en trött liten Sara. Men jag överlever, hade tänkt nana snart. Har bl.a, satt in en ny header och gett menyn en ny "outfit". Ni får väldigt gärna ge mig en "heads up" om något ser konstigt ut i designen,
uppskattar det verkligen i så fall!!

Natti natti!


Tillbaks till verkligheten

                                                         Kommentarer (1) 2012-04-05 @ 12:28:17 / Djur

På bild: Sötaste och gossigaste katten Maja som var en av de hundratals djur vi träffade när vi var på utflykt med tyskarna hos mammas kusin Marie, som har en egen bondgård med lamm, hund mm. 

Tjeina. Nu kan jag återgå till mitt vanliga liv igen, för nu är vårt tyska besök på vägen hem. De bestämde sig för att stanna en natt till hos oss så har inte kunnat göra några inlägg, kolla twitter eller facebook. Men det var helt okej faktiskt, skönt att slippa datorn för en dag tycker jag. Vi har varit på upptäcktsfärd i hela södra Sverige känns det som haha. Jag, mamma, Erik och den tyska familjen var hela gårdagen i Mellbystrand, Båstad och Hovs Hallar. Trevligt, trevligt! Och på kvällen åt vi godsaker och pratade engelska/tyska i flera timmar. Många intressanta historier som man fick höra måste jag säga!

Men nu väntar en hel del plugg som jag har skjutit upp mestadels av denna vecka.. tyvärr, men c'est la vie. Imorgonkväll blir det i alla fall myskväll med mina fina vänner hos Johanna, vilket jag verkligen ser fram emot! Så idag blir det slappe/plugg-dag haha. Ha det bra!

Willpower

                                                         Kommentarer (2) 2012-04-03 @ 16:40:15 / Självporträtt

Kamera: Canon EOS 500D | Fotograf: Anna Emanuelsson | Modell: Jag

If I could turn back time #2

                                                         Kommentarer (2) 2012-04-03 @ 10:52:57 / Föremål


Kamera: Sony a300

The Hunger Games var verkligen otroligt bra! Satt på helspänn i min stol hela föreställningen och filmen var fylld med både bra och ja, ganska dåliga överraskningar, men jävlar i det vad den var bra! Och han där.. Peeta (?), han var ju grymt snygg haha. Och jag känner igen honom från en annan film, men jag kan bara inte komma på vilken, vilket irriterar skiten ur mig. Lite hjälp på den fronten kanske? :}

Iiih, idag får vi besök av en tysk familj som dessutom ska spendera natten här. Jag är nervös som in i för min tyska är väldigt ringrostig (kan kanske .. tre ord eller något sånt? Haha) så jag vet inte vad jag ska säga till dom. Menmen, deras ena dotter är i min ålder så jag får se om jag klickar med henne eller inte. Ha det bäst!

Lite vatten och sånt där

                                                         Kommentarer (3) 2012-04-02 @ 14:29:53 / Natur


Kamera: Sony a300 | Plats: Glänninge sjö

Okej, det snöar. Det är strålande solsken men ändå faller snön. Sick eller vad? Enligt mamma så är detta "typiskt aprilväder" haha.. Men nehej, nu är det dags för mig att göra mig i ordning, för om cirkus 35 minuter tar jag bussen in till Halmstad med Anna! Ni får ha en fejn måndag, och till er som har påsklov; isn't it awesome or what?! :D

She's like the wind

                                                         Kommentarer (3) 2012-04-02 @ 11:23:29 / Porträtt

Foto & redigering: Jag | Modell: Anna Emanuelsson (aka Bananen) | Kamera: Sony a300

Lek i photoshop och några låttips

                                                         Kommentarer (3) 2012-04-01 @ 20:55:57 / Redigeringar


Kamera: Sony a300

Slänger in några låttips samtidigt:
* The Fray – Run For Your Life
* The Fray – Rainy Zurich
* Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home
MGMT – Electric Feel
* Slow Club – When I Go
* Alter Bridge – Watch Over You
* The Subways – I Want To Hear What You Have Got To Say


If I could turn back time

                                                         Kommentarer (6) 2012-04-01 @ 17:29:05 / Föremål


Kamera: Sony a300 | Klocka: Köpt i London, England

Goder afton! Dagen har varit helt okej tycker jag. Drog ut på en liten fotopromenix med Bananen (bryr mig inte om du inte tycker om smeknamnet Anna, du kommer alltid vara min lilla banan haha). Många bilder togs, både bra och dåliga, i det kalla och blåsiga vädret. Släpade också med mig en snygg, gammeldags halsbandsklocka (bild) som min syster köpte i London och fotograferade den lite. Blev otroligt nöjd med bilderna faktiskt!
Resten av eftermiddagen har jag tillbringat här hemma med släkten som var på besök. Vi firade mormor som flyttade hit, till Sverige från Finland, för exakt 70 år sedan. Det är la värt att fira tycker jag!

Nu taggar jag morgondagen då jag och Bananen beger oss till Halmstad för lite shopping och sedan till biografen där vi ska se The Hunger Games. Någon som har sett den?