Miike Snow och The Fray

                                                         Kommentarer (0) 2012-03-31 @ 15:20:07 / Musik

Bilder tagna från weheartit | Collaget är gjort i picnik

Två av min favoriter inom musikvärlden! Båda har gjort nya album vilka jag har kärat ner mig i fullständigt.
Här är mina favoritlåtar från deras album (musikvideorna är också otroligt bra!):



Finaste fredagen på (väldigt) länge..

                                                         Kommentarer (2) 2012-03-30 @ 18:27:09 / Allmänt

Aaah, ljuva fredag. Ljuva, ljuva fredag. Kan inte beskriva dagen på något annat sätt. Vädret har varit helt sjukt fint (förutom att det har blåst mycket), att vara ledig har varit sjukt chill och att jag nästan nyss kom hem från en tre km lång springtur och precis tagit en lång dusch är sjukt skönt (mycket sjukt här..). Nu vankas det lyxkvällsmat hos familjen Palm (spaghetti och köttfärssås, mumma) och därefter bär det av till Bananen för lite filmkollande. Ni får ha en fin fredag, puss! :)

Det är dags för fredagsmyyys

                                                         Kommentarer (5) 2012-03-30 @ 12:26:38 / Djur

Att vara ledig från skolan på en fredag kan nog vara det bästa en tonåring vet. Vaknade för kanske en timme sedan och sitter nu på altanen med datorn i knät. Vet heller inte vad jag ska underhålla mig själv med ikväll, men jag får la se om det händer något intressant hehe. Men över till något annat! Just nu hade jag tänkt att spela Olly Murs – Tell The World på högsta volym ute i solen! Söt låt hihi.

Och till alla er andra: UT I SOLEN NU FÖR HELVETE (ursäkta mitt språk tihi)!

The poetry of the earth is never dead

                                                         Kommentarer (0) 2012-03-29 @ 18:33:27 / Natur

Hell yeah, har gått runt med mina solglajjor och njutit av solens värme hela dagen lång. Påsklovet har officiellt börjat, och tummen upp för det såklart! Men, så flitig som jag är, så har jag gjort en "att göra"-lista över påsklovet och hela 10 punkter var plugg, plugg och ännu mer plugg. Lärarna ger visst aldrig upp, eller hur? Men jaja, bara jag får min förtjänade skönhetssömn under lovet så är jag nöjd! Haha.

Nu drar jag ut och springer en runda! Tjingeling

Fotbollsmålsnät (ful rubrik..)

                                                         Kommentarer (2) 2012-03-28 @ 18:45:33 / Föremål



Kamera: Sony a300

Nu ska jag inte snacka om vädret igen, för det gör jag i varje inlägg har jag märkt haha (fast vädret har inte varit fint idag om ni ville veta.. fick grus i ögat, så mycket blåste det!). Hade hur som helst en go sovmorgon imorse, sedan drog jag in till stan med tre vänner och kollade longbords och drack päronmilkshake. Efter det var det svenska och matte som vanligt och nu är jag hemma efter en timmes övningskörning med far min. Gick super, men har fortfarande problem med kopplingen och växlandet blablabla. Så himla mycket grejer att hålla reda på, men det går väl bättre efter lite mer träning antar jag!

Och åter igen: missa inte Grey's Anatomy ikväll! (hahaha)

I got some new shoes on

                                                         Kommentarer (2) 2012-03-27 @ 21:43:30 / Föremål


Kamera: Sony a300 | Mina nya (och överdrivet lysande) converse som jag elskar så micket!

Den årliga smaksensationen

                                                         Kommentarer (1) 2012-03-27 @ 18:01:41 / Dagbok

När jag kom hem från skolan idag så väntade nygräddade våfflor på mig på spisen. Våffeldagen var dock i söndags, men ja, bättre sent än aldrig eller hur var det nu? Tsss. Vädret är helt fantastiskt så jag passar på att gå en liten fotorunda. Resultat från rundan ser ni (kanske) imorgon! Adios!

Sommarnostalgi..

                                                         Kommentarer (2) 2012-03-26 @ 19:08:35 / Familj




Några bilder från sommaren 2011

Nä, fy, nu längtar jag verkligen till sommaren alltså. Orkar inte med vädrets humörsvängningar längre. Antingen blåser det som fan eller så lyser solen. Om bara vädret kunde bestämma sig någon gång dååråå!
Men nu ska jag inte vara sån, nejnej! Utan istället ska jag vara glad för att jag äntligen har gjort det dumma historiaprovet som har tagit upp så fasligt mycket av min fritid. Så jag är (nästan) läxfri hela veckan ut! Och ledig på fredag är jag, och sedan är det ett välförtjänat påsklov som väntar. Är ganska skoltrött nu..

Har dessutom lyssnat igenom hela Lana Del Rey's album, och jag kan inte annat än säga att jag är kär i hennes musik och röst! finfint verkligen. Men ja, ajöss på er!

Söndagsplugg och övningskörning på hög nivå

                                                         Kommentarer (0) 2012-03-25 @ 17:45:16 / Dagbok


Haha försökte mig på den kända stjärnreflektion-i-kameralins-redigeringen igår när jag tog en break från historiapluggandet. Gick la sådär, är ju ingen expert på photoshop precis..

Yesyes, utomhus befinner sig äntligen solen och vårvärmen som vi har väntat på så länge. Inte för att jag är anti-sol eller något, för jag har faktiskt varit utomhus idag (!!), men jag är så upptagen med plugg hela tiden. Vi har prov imorgon och jag sitter isolerad i ett litet mörklagt rum på övervåningen med historiaboken framför mig medans alla andra är ute och leker. Avundsjuk? Nää, inte alls. Men vill man ha bra betyg så får man lida pin (det där lät mycket bättre i mitt huvud..)!

Annars då? Jo, jag har bland annat övningskört i Båstad/Mellbystrand! Visst får man panik när promenerare, cyklister och bilister kommer mot en, men det klarade jag utan några problem. Att det kan vara så roligt att köra bil!

Tidsfördriv..

                                                         Kommentarer (1) 2012-03-23 @ 22:06:12 / Självporträtt


.. i väntan på att big brother ska börja (vilket det gjorde för ca fem minuter sedan!!).

Trött, tröttare, tröttast..

                                                         Kommentarer (1) 2012-03-23 @ 20:01:47 / Natur


Kamera: Sony a300 | Bild från sommaren 2011

Hallå där kött och blåbär! Jag tror vädret försöker spela oss laholmare ett spratt. Ena sekunden är luften fuktig, gräset blött och allting grått, den andra sekunden så ploppar solen fram och de sex plusgraderna förvandlas till hela 13 grader! Men sedan, på bussresan hem, så slummrade jag till en stund och när jag vaknar till liv igen så är det helt plötsligt dimma utomhus. Dafuq?

Yeayea, fredagen är återigen här i alla fall, och det uppskattas! Min mage är just nu proppfull med flygande jakob (goodiii) samtidigt som mina ögonlock saktare och saktare glider ner av trötthet efter en överdrivet lång skoldag. Så ikväll är det chilledill med familjen och en tidig läggdags som gäller. Ni får ha det gö'bra sålänge, så hörs vi!

Music washes away the dust of everyday life

                                                         Kommentarer (2) 2012-03-22 @ 21:20:51 / Musik


Instagram-redigering och stolthet!

                                                         Kommentarer (1) 2012-03-21 @ 21:48:43 / Självporträtt



Redigerade hejvilt i photoshop innan och här är resultatet! Så ni får helt enkelt acceptera det faktum att en stor fet egobil täcker min blogg just nu hehe.

Ska jag vara helt ärlig så är jag faktiskt redigt stolt över mig själv. Vanligtvis så är jag lat som en gris, men idag så gjorde jag värsta spontana grejen. Jag bestämde mig för att dra ut och springa en runda! Det är inte ofta den idén ploppar upp i mitt huvud, nejnej. Och det var inte en kort runda, utan det var hela 5 kilometer! Amagad! Men huvudsaken är inte hur lång rundan var utan att jag fick min dagliga motion, yes. Så jag är stolt över mig själv! Haha.

Åååh, kollar på Grey's Anatomy just nu! Så sjudundrans bra! Puuh, verkligen världens bästa serie.


True story..

                                                         Kommentarer (1) 2012-03-20 @ 09:02:35 / Allmänt

Converse

                                                         Kommentarer (3) 2012-03-19 @ 16:44:39 / Föremål



JESUS KRISTUS AMALIA! Love life just nu. Mamma och pappa kom hem idag efter en weekend i England (som vi barn inte fick följa med på..) och gu' vad glad jag blev när jag fick se påsen innehållande ett par nya, vita och äkta Converse! Tänkte lägga upp en bild på mina gamla fejkconverse men jag ångrade mig i sista sekund för att de var så brutalt misshandlade, och det vill ni inte se, tro mig haha. Men ah, är i alla fall megahappy at the moment, och ingenting kan få mig på dåligt humör! Hejsvej!

120318

                                                         Kommentarer (0) 2012-03-18 @ 20:48:37 / Natur




Kamera: Sony a300

Idag har jag inte gjort ett skit. Kul? Inte så värst. Men en sak har jag gjort i alla fall, jag såg One Day för första gången. Har hört många bra saker om den, så jag tänkte "vafan, varför inte ge den en chans?". Riktigt bra film faktiskt. Grät kanske.. 2 gånger? Hur som helst så rekommenderar jag den!

Snart är det bb! Och inatt ska jag sova i mammas och pappas säng (himmel och plättar vad den sängen är MJUK)! Haha jag är en tönt :) Peace.


Intressant fakta..

                                                         Kommentarer (1) 2012-03-18 @ 00:40:27 / Självporträtt

Har inte den blekaste aning varför jag valde just denna bilden till detta inlägg.. men den är najs. Min högra hand ser dock lite störd ut.

Kom hem från bananen för tiep en timme sedan. Vi kollade på The Anchorman, som (nästan) är den absolut bästa komedin som någonsin gjorts (ifall ni ville veta.. om ni inte vet vad ni ska hyra för film nästa gång ni ska.. kolla på film.. för då ska ni hyra den.. ehe). Nu har jag laddat ner en film (oufh vad olaglig jag var där) som jag ska kolla på. Och varför ska du göra det Sara? Jo, för att jag kan *säger med bestämd barnröst*!

Adio subiecte (hehe)

Beauty is not caused. It is. #3

                                                         Kommentarer (1) 2012-03-17 @ 13:57:33 / Porträtt



Foto & redigering: Jag | Modell: Emilia Andersson | Kamera: Canon EOS 1000D

Sovmorgnar is the shit! Vaknade halv ett och är nu så pigg som man kan vara. Gårkvällen tackar jag hjärtligt för! Anna, Mollie och Kajsa var här och vi kollade på In Time (sjukt bra film btw, som jag verkligen rekommenderar) och åt hemmagjord pizza. Men the downpart är att jag bara har 115 kr kvar av mitt studiebidrag.. och det är mer än en och en halv vecka tills måndaden är slut. Hur ska jag överleva?! Wää..

Vi hörs! Kyss och kram skumgummibanan :D

*rubrik..*

                                                         Kommentarer (2) 2012-03-15 @ 14:56:49 / Skolan
Man kan inte annat än älska photobooth..

Onsdag

                                                         Kommentarer (0) 2012-03-14 @ 19:50:36 / Natur


Kamera: Sony a300 | Jag vet att min rubrik är otroligt kreativ och inte alls förutsägbar, ni behöver inte säga det :)

Aaaah, trötthet. Kom precis hem från ett 75 minuter långt och svettigt Bikespin-pass så mina ben är i princip spaghetti just nu. Försöker pigga upp mig själv med musik av Fleet Foxes och Radical Face, kanske inte det bästa sättet eftersom deras låtar är ganska lugna men jag älskar verkligen deras musik! Helt sanslöst alltså! Stämmorna, instrumenten, texten.. ALLT! Nu ska jag ta mig en välbehövlig dusch och sedan fortsätta mitt och Marias konstarbete om Surrealismen..

MISSA INTE GREY'S ANATOMY IKVÄLL KLOCKAN NIO PÅ KANAL FEM! Följer ni inte det? GÖR DET DÅ!

Beauty is not caused. It is. #2

                                                         Kommentarer (2) 2012-03-14 @ 10:21:40 / Porträtt



Foto & redigering: Jag | Modell: Emilia Andersson | Kamera: Canon EOS 1000D

Beauty is not caused. It is.

                                                         Kommentarer (3) 2012-03-13 @ 21:22:16 / Porträtt

Foto & redigering: Jag | Modell: Emilia Andersson | Kamera: Canon EOS 1000D

Halledah! Det här är definitivt min favoritbild från dagens fotografering. Fler bilder kommer, so stay tuned!

Jag bara väntar och väntar..

                                                         Kommentarer (2) 2012-03-13 @ 15:41:24 / Dagbok
Sitter med Marre i K10 och inväntar Emilia som ska vara min modell i studion. Intresseklubben antecknar, jag vet! Men jag tänkte att ni kanske ville veta vart jag håller hus hihi :) hur som helst, tagga photoshoot!

                                                         Kommentarer (1) 2012-03-12 @ 20:40:10 / Musik





Otroligt bra musik. Fleet Foxes är härmed mitt favoritband!
Btw: har skaffat weheartit! följ mig här :)


Roadtrip till Båstad #2

                                                         Kommentarer (2) 2012-03-12 @ 12:04:15 / Natur


Kamera: Sony a300 | Plats: Båstad, Malenstranden

Idag är det studiedag (WOHO!) och därför ska jag vara duktig och faktiskt studera, på biblioteket till och med. Ska jobba lite med en konstgrej som ska vara inne på torsdag och plugga lite till matteprovet som är på fredag. Tufft, men jag får helt enkelt stå ut.

Hej så länge!

Roadtrip till Båstad

                                                         Kommentarer (1) 2012-03-11 @ 19:54:43 / Natur



Kamera: Sony a300 | Plats: Båstad, Malenstranden

Tillbringade två timmar av min söndag i Båstad med kameran i högsta hugg. Blev många fina bilder faktiskt, även fast vädret kanske inte var det bästa. Konstigt dock, att solen lyste som bara den när jag vaknade imorse men sen framåt 2-tiden ersattes av moln och en kall, kall blåst. Trots vädrets humörsvängningar så tycker jag att min dag har varit helt okej! Underhåller mig själv med lite tv-zappande och facebook-kollande (som btw kanske ska läggas den 15 mars!? WTF liksom?) och väntar tills klockan slår 9, för då börjar Big Brother. Får se vem som åker ut den här gången! Olidligt spännande..

Snö. Igen. Älskar vädret ibland alltså..

                                                         Kommentarer (0) 2012-03-08 @ 18:34:22 / Dagbok


Jaha! Det var den våren! Den höll sig kvar länge mhmm..

Som ni nog förstår så drog värsta feta snöstormen över Laholm inatt så jag har bländats av allt vitt som har omringat mig hela dagen lång. Bortsett från snön, som kommer och går, så har dagen varit bra! "Konst i samhället blablabla" som vanligt på morgonen, efter det engelska och sedan foto. Helt okej enligt mig! Nu taggar jag morgondagens idrottslektion då vi ska ha volleyboll med en annan klass. Haha, vår klass är helt störd så jag tvivlar på att den andra klassen kommer att ha sådär jättekul precis..

Men nu ska jag plugga såå.. ciao!


One day I'll know, I'll feel strong again

                                                         Kommentarer (0) 2012-03-05 @ 21:08:32 / Natur

Kamera:
Sony a300

Yhello! Har bara varit borta från bloggen en dag så känner inte behovet av att "be om ursäkt för dålig uppdatering" hihi. Hur som helst har jag haft fullt upp med allt och lite till (och detta säger jag inte för att inte verka helt forever alone, utan jag har faktiskt varit sjukt upptagen..). Har bl.a. pluggat till ett NO-prov i energi som vi hade idag (kan inte säga att det gick "galant", för det gjorde det verkligen inte) och skrivit klart historia-arbetet om nationalism och imperialism (som egentligen skulle ha lämnats in i fredags, men jag blev lite distraherad av Big Brother som jag absolut inte får missa haha). Annars då? Njae, inte mycket. Har varit duktig och tränat Bodypump i en timme ikväll så nu belönar jag mig själv med ett avsnitt av Big Brother hähä.

Poss o kjam.

Detta sötsug alltså..

                                                         Kommentarer (0) 2012-03-02 @ 18:45:33 / Mat för hela slanten


MkrghöwrÖBjö vad jag är sugen på godis just nu. Och chips. Och läsk. Och kakor. Haha, mitt sötsug är i högsta hugg just nu! Fast, otroligt nog, så gjorde en överenskommelse med mig själv om att jag inte får äta några slags sötsaker i skolan, utan bara på helgerna. Men det sket ju sig kan man säga. Var så sjukt hungrig efter idrotten imorse så köpte en skink/ost/sallads-baguett och en lidenliden 10 kronors cola haha. Men jag svär att nästa vecka så ska jag hålla hårt i mina pengar och inte slösa dem på onödiga godis eller läsk köp. That's the deal fellas! Och jag ska fixa det minsann, believe me.

Får man ett lycka till kanske? ;) Njää, vi ses någon annan dag, nu drar jag till tonår! püss.

Plugg, plugg och ännu mer plugg

                                                         Kommentarer (1) 2012-03-01 @ 20:02:10 / Skolan


Oufh, jobbigt läge nu alltså. Fast jag är nästan klar med historiaarbetet nu, och det känns ganska bra faktiskt. Får helt enkelt kämpa på lite till så att jag kan övergå till engelskan.. vi har prov imorgon haha. Yay!

Ajja, hare' gött!